Onur, Başakşehir maçında 4 net kurtarış yaparak, gole izin vermedi. Bordo-mavililerin kaptanı, bu sezon yüzde 76’lık kurtarış yüzdesi yakaladı.
Trabzonspor’a Başakşehir karşısında puanı getiren isim hiç kuşkusuz kaleci Onur Recep Kıvrak oldu. Başakşehir ataklarında kalesini gole kapatan Onur Kıvrak, rakip oyuncularla karşı karşıya pozisyonlarda 4 net kurtarış yaptı. Onur, bu sezon kalesine isabet eden 120 şutta 29 gol yerken, yüzde 76’lık kurtarış yüzdesi yakaladı.
Onur, maç sonrası yaptığı açıklamada, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Taraftarın desteğine cevap veremediklerini vurgulayan başarılı eldiven, ‘’Başakşehir güçlü bir rakip ama elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendirmemiz gerekirdi. Avrupa kupalarını hedefliyorduk ve kazanmamız gerekiyordu. İyi de oynadık ama olmadı.’’ dedi.