Trabzonspor Sezon Sonunu Beklemeyecek! Fırtınadan Transfer Harekatı
Trabzonspor, Hellas Verona forması giyen Ondrej Duda için yeniden devrede! Bordo-mavililer, sezon bitmeden deneyimli futbolcu ile anlaşma sağlamayı planlıyor.
Trabzonspor, yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililer, özellikle orta saha bölgesine takviye yapmayı planlarken, listesinde yer alan isimlerden biri de Hellas Verona forması giyen Ondrej Duda.
Trabzonspor, Duda ile Erken Anlaşma Peşinde
Trabzonspor yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla erken temas kurarak transfer sürecinde avantaj sağlamayı hedefliyor.Bu doğrultuda 30 yaşındaki Slovak futbolcu Ondrej Duda ile yeniden görüşmelere başlanması planlanıyor.Ara transfer döneminde de Trabzonspor’un radarına giren Duda, kulübü Hellas Verona ile sözleşmesini uzatmayı düşünmüyor.Calcio Hellas’ın haberine göre, kümede kalma mücadelesi veren İtalyan ekibinin ligden düşme ihtimali nedeniyle deneyimli oyuncu, yeni kontrat tekliflerini değerlendirmeme kararı aldı.
Trabzonspor Sezon Bitmeden Hamle Yapacak
Trabzonspor, bu fırsatı değerlendirerek sezon bitmeden oyuncuyla anlaşma zemini oluşturmayı planlıyor.Hem merkez orta saha hem de 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Duda, bordo-mavililer için önemli bir alternatif olabilir.
Ondrej Duda’nın Piyasa Değeri 4 Milyon Euro
Deneyimli orta saha oyuncusunun piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.Trabzonspor’un maliyet açısından uygun bir anlaşma yaparak transferi bitirmek istediği belirtiliyor. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer sürecini hızlandıracak.Kaynak: 61medya.com