Trabzonspor için sürpriz iddia! İrfan Can Kahveci ve Oğuz Aydın için hamle yapılacak
Süper Lig’de yeni sezon planlamalarını sürdüren Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verirken dikkat çeken iki ismi gündemine aldı. Bordo-mavili ekibin, Fenerbahçeli oyuncular İrfan Can Kahveci ile Oğuz Aydın için girişimlerde bulunmaya hazırlandığı öne sürüldü.
Süper Lig’de yeni sezon planlamalarını sürdüren Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verirken dikkat çeken iki ismi gündemine aldı. Bordo-mavili ekibin, Fenerbahçeli oyuncular İrfan Can Kahveci ile Oğuz Aydın için girişimlerde bulunmaya hazırlandığı öne sürüldü.Yeni sezonda güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen teknik direktör Fatih Tekke, özellikle yerli oyuncu havuzunu genişletmeye sıcak bakıyor. Bu doğrultuda yönetimle yapılan görüşmelerde İrfan Can Kahveci ve Oğuz Aydın isimlerinin ön plana çıktığı belirtiliyor.
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de çok mutsuz
Fenerbahçe’de son dönemde düzenli forma şansı bulmakta zorlanan İrfan Can Kahveci için sezon sonunda ayrılık ihtimali konuşulurken, Trabzonspor’un bu durumu fırsata çevirmek istediği ifade ediliyor. Oyuncunun, daha fazla süre alabileceği ve yeniden kendisini kanıtlayabileceği takıma transfer olmaya sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.
Oğuz Aydın Trabzonspor'a sıcak bakıyor
Fenerbahçe'nin Alanyaspor'dan transfer ettiği Oğuz Aydın'ın da sarı-lacivertli kulüpte mutlu olmadığı Fenerbahçe'den ayrılıp Trabzonspor'a gelmeye sıcak yaklaştığı öğrenildi. Geçmişte de Trabzonspor'un listesinde bulunan oyuncunun bu düşüncesi, sezon sonunda da belirgin halde olursa transferin büyük ölçüde gerçekleşebileceği ileri sürülüyor.
İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki performansı
29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 21 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda gol katkısı sağlayamazken, sadece 2 asistlik performans sergiledi.
Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe'deki performansı
24 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 19 maça çıkarken, 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
Resmi girişimler sezon sonu yapılacak
Her iki oyuncu için de henüz kulüpler arasında resmi bir temas kurulmadığı belirtilirken, sezon sonunda gelişmelere göre somut adımların atılması bekleniyor.
Yunus Emre Sel gündeme taşımıştı
Öte yandan kısa bir süre önce A Spor'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Gazeteci Yunus Emre Sel de, İrfan Can Kahveci'nin Trabzonspor'un gündeminde olduğunu ve şartların oluşması halinde resmi girişimlerin yapılacağını belirtmişti. Sel ayrıca, bordo-mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır'ın da bu transferin gerçekleşmesi halinde önemli pay sahibi olacağını da cümlelerine eklemişti.Kaynak: 61medya.com