Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Göztepe ile oynayacağı mücadele öncesi hazırlıklarına devam etti.Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, takımın Göztepe karşısındaki performansını arttırmak adına önemli bir adım oldu.
Antrenman Detayları: 5’e 2 ve Aerobik Parkur Çalışmaları
Bugün saat 16.00’da yapılan antrenmanda oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından çeşitli taktiksel ve fiziksel çalışmalar gerçekleştirdi. 5’e 2 top kapma oyunu ile başlayan çalışma, aerobik parkur çalışmalarıyla devam etti. Antrenman boyunca oyuncuların yüksek bir motivasyonla çalıştığı gözlendi.
Trabzonspor, Yarın İzin Yapacak
Antrenmanın ardından Trabzonspor futbolcuları, yarın bir günlük iznin tadını çıkaracak.Sonrasında ise Göztepe maçına yönelik hazırlıklar hız kesmeden devam edecek.Takım, ligdeki 29. hafta maçını kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.