Türkiye’nin birçok bölgesinde olduğu gibi Trabzon’da da kar yağışı etkisini gösteriyor.Gaziantep Futbol Kulübü’nün Pazar günü oynayacağı karşılaşma öncesinde şehirde yoğun kar yağışı beklenirken, yetkililer maçın sorunsuz oynanması için tüm imkanları seferber etti.
Stadyumda Özel Önlemler Alınıyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, 23 Şubat Pazar günü Trabzon’da yoğun kar yağışı bekleniyor.
Bu nedenle, saat 19.00’da başlayacak olan mücadelede sahaya olumsuz bir etki olmaması adına Papara Park Stadyumu’nda özel tedbirler alınmış durumda.Kar temizleme ekiplerinin hazır bekletildiği ve saha zeminin korunması için çeşitli önlemler alındığı öğrenildi.
Gaziantep FK’nın Uçağı Trabzon’a İnebilecek mi?
Bölgedeki yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziantep FK’yı taşıyacak özel uçağın Trabzon Havalimanı’na iniş yapıp yapamayacağı merak konusu.Gaziantep ekibinin yarın öğleden sonra Trabzon’a özel uçakla gitmeyi planladığı, ancak hava koşullarının gidişatı doğrultusunda hareket edileceği bildirildi.Eğer hava şartları elverişli olursa Gaziantep FK, planlandığı gibi özel uçakla Trabzon’a ulaşacak.