Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan bir iş yerinde gece saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi.Yangın söndürme malzemeleri satan dükkanda yaşanan patlamada iki kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
Patlamanın Sebebi Araştırılıyor
Olay, Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Deniz Yangın Tüpleri dolum iş yerinde meydana geldi.İş yeri sahibinin Rize’den bakım için getirdiği boş yangın tüplerinden birinin patlaması sonucu iş yerinde büyük çaplı hasar oluştu.
Patlamada, 21 yaşındaki S.K. ve 20 yaşındaki İ.Ö. yaralanarak Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Bölgeye Acil Müdahale Ekipleri Sevk Edildi
Patlamanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi.
Güvenlik güçleri, patlamanın neden meydana geldiğini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.İş yerinde büyük hasar oluşurken, çevredeki vatandaşlar da şiddetli patlama sesi nedeniyle panik yaşadı.Yetkililer, patlamanın nedenini araştırmak için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Kaynak: 61medya.com