Arap Turistlerin Eğlenceli Anları
Trabzon'un gözde turistik mekanı Atatürk Köşkü, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Arap turistlerin de ilgisini çeken köşk, ilginç ve tebessüm ettiren olaylara sahne oluyor.

Ayakkabısız Ziyaretçiler
Geçtiğimiz günlerde köşkü ziyaret eden bir Arap çiftin küçük oğulları, ayakkabısını çıkararak köşke girdi. Bu durumu gören ailesi ve diğer turistler de ayakkabılarını çıkararak köşkten içeri girdiler. Ortaya çıkan manzara hem yerli hem de yabancı turistleri gülümsetti.

Ayakkabılar Kapıda Birikti
Köşkün girişinde biriken ayakkabılar ilginç görüntüler oluştururken, bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesindeki 134 yıllık Atatürk Köşkü, her ziyaretçiyle yeni ve unutulmaz anılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.



