Anasayfa
  • Dünya
  • Spor
  • Yaşam
  • Güncel
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Ara
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. "Gerçek yüzlerini gösterdiler"
Güncel
Yayınlanma: 29 Mart 2021 - 14:26
Güncelleme: 21 Aralık 2022 - 11:33

"Gerçek yüzlerini gösterdiler"

A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Türkiye’yi hedef alan ifadelerine tepki gösterdi. Macron’nun açıklamalarını hezeyan olarak değerlendiren Çebi “Sözde demokrasi savunucuları bir kez daha gerçek yüzünü göstermiştir.”dedi.

KABUL EDİLEMEZ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi yaptığı açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Türkiye’yi hedef alan sözlerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. Macron’un her başı sıkıştığında kendine yeni bir hedef seçtiğini kaydeden Çebi, “Şimdi de kendine taraftar toplama adına ağzına Türkiye’yi, Diyanet’i ve Fransa’daki Müslüman toplumun faaliyet gösterdiği sivil toplum kuruluşlarını almış. Tüm kamuoyun olduğu gibi asılsız iddialarını hayret ve şaşkınlıkla karşılıyoruz” diye konuştu.

ÇIKMAZA GİRDİ

Macron’un Avrupa’da yükselen ırkçılık ve İslamofobi hareketlerini görmezden geldiğini belirten Çebi şöyle devam etti: “Her fırsatta kutsal dinimiz İslâm ve kutsal değerlerimize saldırmayı marifet bilen, başı sıkıştıkça Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağzına dolamaktan imtina etmeyen Macron öyle görünüyor ki, yeni bir çıkmaza girdi. Macron’un yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Türkiye, Diyanet ile Fransa’da Müslüman toplumun faaliyet gösterdiği sivil toplum kuruluşlarını hedef almasını son derece manidar buluyoruz.”

GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER

Çebi, Diyanet başta olmak üzere Fransa’da faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarının Fransa yasalarına göre faaliyette bulunduklarını anımsatarak“Her fırsatta insan hakları, demokrasi, sivil toplum kültüründen dem vuran sözde demokrasi havarileri gerçek yüzlerini bir kez daha göstermişlerdir. Çifte standartlı, art niyetli yaklaşımları kabul etmiyoruz. Macron’un asılsız suçlamaları birer safsatadan ibarettir. Diyanet başta olmak üzere Fransa’da Müslüman toplumun faaliyet gösterdiği dernekler yasalar çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.” ifadelerini kullandı.

2021/03/29/19285-0.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Son Haberler
Foça'daki o taşlar müzeye taşınacak
Foça'daki o taşlar müzeye taşınacak
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
OSB çalışanlarına yerinde tanıtım!
OSB çalışanlarına yerinde tanıtım!
Karadeniz’den gelen lezzet mucizesi: Bir kaşık alınca vazgeçemeyeceksiniz! Karadeniz usulüyle fasulye tarifi mest ediyor
Karadeniz’den gelen lezzet mucizesi: Bir kaşık alınca vazgeçemeyeceksiniz!...
Gök gürültüsüyle geliyor: Meteoroloji resmen duyurdu! Sağanak kuzeyi, toz fırtınası Güneydoğu’yu vuracak
Gök gürültüsüyle geliyor: Meteoroloji resmen duyurdu! Sağanak kuzeyi,...
Bilim insanları inanamadı! Afrika'da virüs geçmişte kaldı...
Bilim insanları inanamadı! Afrika'da virüs geçmişte kaldı...

ninjahere
Ana Sayfa
Dünya
Spor
Yaşam
Güncel
Eğitim
Teknoloji
Sağlık
Ekonomi
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Arşiv
Hava Durumu
  • Asayiş
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

ninjahere