Anasayfa
  • Dünya
  • Spor
  • Yaşam
  • Güncel
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Ara
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bekir Aktürk'ten Ercan Çimen'e cevap
Güncel
Yayınlanma: 20 Şubat 2021 - 18:14
Güncelleme: 21 Aralık 2022 - 13:53

Bekir Aktürk'ten Ercan Çimen'e cevap

A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bekir Aktürk’ten Ercan Çimen’e cevap
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma toplantısında muhtarlarla ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Ercan Çimen, muhtarlıklara gerek olmadığı yönünde haddini aşan gereksiz ve çok talihsiz bir açıklama yapmıştır diyen Bekir Aktürk, “Seçim dönemi itici gücünüz olan muhtarlar şimdi gereksiz mi oldu?” dedi.

Bekir Aktürk Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Trabzon’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma toplantısına bölgeden çok sayıda belediye başkanı katılmış, önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen bu toplantıda yaptığı konuşmada muhtarlıklara gerek olmadığı yönünde haddini aşan gereksiz ve çok talihsiz bir açıklama yapmıştır.

Aslında Başkan Ercan Çimenin geçmişteki konuşmalarına baktığınızda bugünkü konuşmalarıyla çok çeliştiğini görebilirsiniz.

Seçim döneminde muhtarlarımızı toplayıp ‘Siz bizim itici gücümüzsünüz, siz bizim çalışma ortağımızsınız, muhtarlarımızla istişare etmeden hareket etmeyeceğiz’ diyen Ercan Çimen maalesef Trabzon’daki konuşmasında bazı ‘Muhtarlıkların Kapatılması’ gerektiğini ifade etmiş.

Belli ki Çimen muhtarlığı ne olduğunu bilmiyor veya biliyordu da unuttu. Herkes kendi işini yapacak. Seçim dönemi itici gücünüz olan muhtarlar şimdi gereksiz mi oldu? Konuşmasında nüfus hareketi nedeniyle maaşının azlığından bahsediyor. Biz muhtarlar ise milletimize hizmet yolunda maaş mevki makam göz etmeyiz korumayla şoförle takım elbiseyle gezmeyeyiz. Biz gücümüzü milletten alırız, yani sizi seçen milletten yani sizi seçen milletin devletle en yakın teması olan muhtarlık müessesesini kapatmak ne demek.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘Muhtarlarımızı üzen bizi üzer’ derken Cumhurbaşkanımızın gücüyle o koltuğa gelen Ercan Çimen başkanın kurduğu cümle gerçekten biz muhtarları üzmüştür.

Ercan Çimen Muhtarlıkların kaldırılmasını talep ederken söyleminde bazı hizmetleri yapamadığından ezildiğini belirtiyor ve muhtarlıkların kaldırılması gerektiğini, belediyenin yaptığı hizmetleri muhtarların üstlendiğini bundan rahatsız olduğunu anlıyoruz .

Biz muhtarlar her siyasiye eşit mesafede halkının derdi ile dertlenen devletinin yanında milletin sözcüsü, milletin yanında devletin gözcüsü olan ve son zamanlarda pandemi ile mücadelede sağlıkçılar ile vefa grupları ile flasyon çalışanlarıyla milletimize nasıl hizmet ettiklerini herkes görmektedir.

Biz muhtarlar milletin isteklerini ve ihtiyaçlarını temin etmek ve yerine getirilmesi için öncülük eden bir rica kurumuyuz. Belediye icra kurumudur. Belediye başkanı siyasi partinin göstermesi ile seçilir, muhtar tüm siyasi fikirlerin oy vermesi ile seçilir.

Muhtarlık 1829 yılından süregelen ilk seçim yapılan, Türk geleneğimizin olmazsa olmaz kurumudur. Herkes işini yapmalı işi ile ilgili konuşmalıdır. Tüm muhtarlar adına sarf ettiği talihsiz cümleler nedeniyle Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen özür dilemeye davet ediyorum.”

2021/02/20/18033-0.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Son Haberler
Foça'daki o taşlar müzeye taşınacak
Foça'daki o taşlar müzeye taşınacak
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
OSB çalışanlarına yerinde tanıtım!
OSB çalışanlarına yerinde tanıtım!
Karadeniz’den gelen lezzet mucizesi: Bir kaşık alınca vazgeçemeyeceksiniz! Karadeniz usulüyle fasulye tarifi mest ediyor
Karadeniz’den gelen lezzet mucizesi: Bir kaşık alınca vazgeçemeyeceksiniz!...
Gök gürültüsüyle geliyor: Meteoroloji resmen duyurdu! Sağanak kuzeyi, toz fırtınası Güneydoğu’yu vuracak
Gök gürültüsüyle geliyor: Meteoroloji resmen duyurdu! Sağanak kuzeyi,...
Trabzonlu şehidin arkadaşları 'kanını yerde bırakmayacağız'
Trabzonlu şehidin arkadaşları 'kanını yerde bırakmayacağız'

ninjahere
Ana Sayfa
Dünya
Spor
Yaşam
Güncel
Eğitim
Teknoloji
Sağlık
Ekonomi
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Arşiv
Hava Durumu
  • Asayiş
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

ninjahere