Anasayfa
  • Dünya
  • Spor
  • Yaşam
  • Güncel
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Ara
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Altyapı çalışmaları rezalet
Güncel
Yayınlanma: 03 Eylül 2021 - 10:29
Güncelleme: 23 Aralık 2022 - 10:15

Altyapı çalışmaları rezalet

A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Altyapı çalışmaları rezalet
TİSKİ’NİN altyapı çalışmalarını yürüttüğü Ortahisar’ın mahallelerinde vatandaşlar isyan bayrağı çekti. Vatandaşlar alt yapı çalışmalarında hep aynı sorunlardan şikayetçi. Pelitli Mahallesi’nde alt yapı çalışması yapıldıktan sonra üzeri çakıl taşlarıyla kapatılan yolda, yağan yağmurla birlikte hafriyat yola sürüklendi. Hafriyat ana caddede yolu kapattı. Ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafriyat temizliği çalışmasıyla yolu açtı. Yine mahallenin ana yolunda çalışma yapılmış yolun bir bölümünün çökmesiyle atık suların yollara taştığı öğrenildi.

 Trabzon Ortahisar Pelitli Mahallesinde yağan yağmurda alt yapı felç oldu. TİSKİ’nin altyapı çalışmalarını yürüttüğü Ortahisar’ın mahallelerinde vatandaşlar isyan bayrağı çekti. Vatandaşlar alt yapı çalışmalarında hep aynı sorunlardan şikayetçi. Pelitli Mahallesinde alt yapı çalışması yapıldıktan sonra üzeri çakıl taşlarıyla kapatılan yolda, yağan yağmurla birlikte hafriyat yola sürüklendi. Hafriyat ana caddede yolu kapattı. Ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafriyat temizliği çalışmasıyla yolu açtı. Yine mahallenin ana yolunda çalışma yapılmış yolun bir bölümünün çökmesiyle atık suların yollara taştığı öğrenildi.

HER YER PATATES ÇUKURU GİBİ

Pelitli Mahalle Muhtarı Mustafa Koç, “Her yer delik deşik olmuş durumda. Patates çukuru gibi.. Beşirli, Kalkınma Mahallesinin yılbaşına kadar biteceği belirtildi. Biz farklı bir şehrin mahallesi miyiz? Çalışmalar bir an önce tamamlanması gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI REZALET

Mahalle sakini Yasin Gülşen ise “Altyapı çalışmaları rezalet. Araç geçemiyor. Beton dökmüşler, her yer çukur arabalar zaten hurda oldu. Yani ne dolmuşu kaldı ne özel arabalarımız kaldı. Böyle bir rezillik olur mu? Nasıl biliyor musunuz kazmış, beton dökmüş gitmişler. Düzleme diye bir şey yok. Kısacası rezalet. 3-4 aydır kazıp kapattığı bütün yerler aynı.” şeklinde konuştu.

EKSİK ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORLAR

Yine mahalle sakinlerinden İsmail Keleş, “Altyapı çalışmasından sonra üzeri asfaltla kapatılmadığı için yağmur sonrası tüm hafriyat yola taştı. Belediye ekipleri hafriyatı temizleyerek yolu açtı. Altyapıyı sağlamlaştırmak güzel. Ama yüzde yüz bir çalışma yapılmıyor. Eksik kalıyor. Yarım bıraktıkları için insanlar da mağdur kalıyor. Örneğin şu yukarıda betonu eğimli döktükleri için kaldırımı da yükseltmedikleri için gelen yağmur suyu istinat duvarından evlere akıyor. İnsanlar bir felaket yaşanmasından çok korktular. Kardeşim beni arayarak durumu bildirdi. Evin içerisini suyun basmasından korktuğunu söylemesinin ardından ben de bizim eve gelmelerini söyledim. Bu insanlara reva mı? Her an bir şey olacak korkusuyla mı yaşayacağız? Yetkililerin yapılan çalışmaları denetlemesini ve çözüm bulmalarını istiyoruz.” açıklamalarında bulundu.

HABER: Rabia MOLLAOĞLU

2021/09/03/32320-0.jpg
2021/09/03/32320-1.jpg
2021/09/03/32320-2.jpg
2021/09/03/32320-3.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Son Haberler
Foça'daki o taşlar müzeye taşınacak
Foça'daki o taşlar müzeye taşınacak
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
Diyarbakır’da okul servisinde silahlı saldırı: 2 öğrenci yaralı
OSB çalışanlarına yerinde tanıtım!
OSB çalışanlarına yerinde tanıtım!
Karadeniz’den gelen lezzet mucizesi: Bir kaşık alınca vazgeçemeyeceksiniz! Karadeniz usulüyle fasulye tarifi mest ediyor
Karadeniz’den gelen lezzet mucizesi: Bir kaşık alınca vazgeçemeyeceksiniz!...
Gök gürültüsüyle geliyor: Meteoroloji resmen duyurdu! Sağanak kuzeyi, toz fırtınası Güneydoğu’yu vuracak
Gök gürültüsüyle geliyor: Meteoroloji resmen duyurdu! Sağanak kuzeyi,...
Trabzonspor'dan PSG'li oyuncu bombası
Trabzonspor'dan PSG'li oyuncu bombası

ninjahere
Ana Sayfa
Dünya
Spor
Yaşam
Güncel
Eğitim
Teknoloji
Sağlık
Ekonomi
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Arşiv
Hava Durumu
  • Asayiş
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

ninjahere