Akyazı'da büyük ders! Trabzonsporlu taraftarlar farkını ortaya koydu
İç sahada adeta yenilmez bir armadaya dönüşen Trabzonspor'da taraftarlar Akyazı'da fark yarattı. Takımı sahada 12. kişi olarak destekleyen bordo mavi sevdalıları reaksiyonları ile gündem oldu.
Süper Lig'de Alanyaspor mağlubiyeti sonrası büyük camia olduğunu bir kez daha gösteren Trabzonspor, ligin formda ekiplerinden Başakşehir'i kendi evinde mağlup etmeyi başardı.
Trabzon'da kriz fırsata döndü
Trabzon'da oynanan son Giresun iç saha maçında Akyazı Stadı'nda tribünlerin boş kalması hayal kırıklığı yaratmıştı. Bunun üzerine Alanya'ya karşı alınan ağır mağlubiyet ve Abdullah Avcı'nın istifadan dönmesi taraftarları tekrardan takıma döndürdü.Trabzonspor'un için belki de tüm sezonun ve geleceğin kırılma maçı olan Başakşehir mücadelesinde bordo mavili takıma ilgi muhteşemdi. 35 bin Trabzonsporlu taraftar tribünlerde takımlarını desteklemek için yer aldı. Maçın başından sonuna kadar takıma büyük destek veren futbolseverler, pankartlarla oyunculara ve teknik heyete destek mesajı verdi.
Abdülkadir Ömür bir başka oynadı
Hafta içi ağır yenilgi sonrası Abdullah Avcı'nın evine gidip istifa etmemesini sağlayan isimlerden biri olan Abdülkadir Ömür, dün gecenin yıldızları arasında yerini aldı. Başarılı oyuncu sahada basmadık hiçbir yer bırakmadı. Takımının geliştirdiği ataklarda maestro gibi oynayan Ömür, sık sık savunmasına yardımcı olarak da top kaptı.
Uğurcan Çakır bildiğimiz gibiydi
Alanyaspor mağlubiyetinde kaleye gelen 5 topun gol olmasıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Kaptan Uğurcan Çakır, dünkü performansıyla kendisine geldi. Başarılı file bekçisi, formda Başakşehir hücumcularına karşı pes etmezken kritik anlarda takımını ayakta tutan kişi oldu. Performansıyla alkış alan Uğurcan Çakır, kritik galibiyette başrol oynadı.
Bartra'dan kusursuz performans
Hugo'nun yokluğunda tüm gözlerin çevrildiği Marc Bartra sahanın en çok mücadele eden isimlerindendi. Başakşehir'in forveti Okaka'ya karşı oynayan tecrübeli defans oyuncusu, kusursuz bir performans sergiledi ve kart görmeyerek teknik heyetini rahatlattı. Bartra, önümüzdeki hafta İstanbulspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da oynayabilecek.