Trabzonspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan Tufan, Başakşehir karşısında gösterdiği performansla adeta geri dönüşünü ilan etti.Teknik direktör
Fatih Tekke’nin gelişiyle yeniden ilk 11’de forma şansı bulan Tufan, takımının 3-0’lık galibiyetinde kilit rol oynadı.
Fatih Tekke ile Yeni Bir Dönem Başladı
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ozan Tufan, yeni teknik direktörleri Fatih Tekke ile sadece üç günlük bir çalışma süreci geçirmelerine rağmen büyük bir uyum yakaladıklarını belirtti.Tufan,
“Fatih Hoca ile birlikte 3 günlük çalışma sürecimiz oldu, önemli katkıları oldu. Fatih Hoca yeni geldi, sistemine adapte olmaya çalışıyoruz. Mutluyuz, taraftarımız da mutlu. Bundan daha güzel bir gün olamaz. Bu bizim ilk deplasman galibiyetimiz, çok önemliydi. Fatih Hoca geldiğinde, söylediği ilk şey yumruk olabilmekti. Hocalarımızla, çalışanlarımızla bu galibiyeti kutlamak istedik.'' diyerek galibiyetin önemine vurgu yaptı.
8 Hafta Sonra Gol Sevinci
Deneyimli futbolcu, uzun bir aradan sonra ligde golle buluşarak formda bir geri dönüş yaptı. 8 hafta sonra rakip fileleri havalandıran Ozan Tufan, bu sezon ligdeki 4. golüne imza attı. Maç boyunca sahada etkili bir performans sergileyen yıldız isim, attığı golün ardından sevincini doğrudan Fatih Tekke ile paylaştı.
Maç Sonunda Fatih Tekke ile Kısa Bir Toplantı
Galibiyetin ardından Ozan Tufan ve Fatih Tekke, saha içinde kısa bir görüşme gerçekleştirdi.
Tekke’nin, oyuncusuyla birebir diyaloğa girerek performansını değerlendirdiği ve gelecek maçlar için bazı taktiksel detaylar paylaştığı öğrenildi.