Vali Çiçek, Göle TİGEM’de incelemelerde bulundu

Bir dizi temaslarda bulunmak için Ardahan’ın Göle ilçesine giden Vali Çiçek, TİGEM’e bağlı sığırcılık tesisini ziyaret etti.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Göle İlçesinde TİGEM’e ait alanda özel teşebbüs tarafından hayvancılık üzerine faaliyet gösteren işletmeyi ziyaret etti.

Beraberinde Vali Yardımcısı Vekili Semih Cembekli ve İlçe Kaymakamı Yunus Emre Fırat ile birlikte işletmeyi ziyaret ederek, ahırlar, barınaklar ve diğer tesislerde incelemelerde bulunan Vali Çiçek, yürütülen çalışmalar hakkında, işletme sahibinden bilgi aldı.

30 Eyl 2023 - 10:29 Ardahan- Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 61Medya Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 61Medya hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 61Medya editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 61Medya değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sizce Trabzon’un en önemli sorunu nedir ?
Tüm anketler