UEFA Gençlik Ligi'nde tarihi bir başarıya imza atarak finale yükselen ve finalde Barcelona'ya 4-1 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamlayan
Trabzonspor U19 Takımı, Trabzon’da coşkuyla karşılandı.
Üstü açık otobüsle şehir turu attılar
Gece saatlerinde Trabzon Havalimanı'na iniş yapan genç futbolcuları, çok sayıda bordo-mavili taraftar tezahüratlar ve meşalelerle karşıladı. Takım, bugün ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği bir program kapsamında üstü açık otobüsle şehir turu attı. Kent merkezindeki tur boyunca vatandaşlar genç oyunculara yoğun ilgi gösterdi.
Taraftarın ilgisine teşekkür eden Trabzonspor U19 Teknik Direktörü Eyüp Saka, duygusal bir konuşma yaptı:
"Güzel şehrimizin güzel insanları. Bize her zaman olduğu gibi yolumuzun başından itibaren çok destek verdiniz. Hepinizi çok seviyoruz. Sizleri alkışlıyorum. Tüm gücümüzle mücadele ettik. İyi ki varsınız. İyi ki varsınız ve iyi ki Trabzonsporluyuz.”Genç oyuncular, taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde gün boyu şehirde gezdi. Kulüp yetkilileri, bu tarihi başarının altyapıya duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu vurgularken, genç takımın bu başarısının geleceğe umut verdiğini belirtti.