Konyaspor - Trabzonspor Maçında Uzatmalarda Kavga Çıktı!
Konyaspor, Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederken, maçın uzatma dakikalarında çıkan kavga yedek kulübelerini de dahil etti. Olaylara sarı kartlar ve gergin anlar damga vurdu.
Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Konyaspor, sahasında Trabzonspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederken, maçın uzatma dakikalarında gergin anlar yaşandı.Konyasporlu oyuncu Uğurcan Yazğılı ve Trabzonsporlu Serdar Saatçi arasındaki tartışma, kısa süre içinde tüm takımları içine alacak şekilde büyüdü ve yedek kulübeleri de olaya dahil oldu.
Uzatmalarda Gerilim Yükseldi
Karşılaşmanın sonlarına yaklaşırken, 90+3. dakikada Konyasporlu Uğurcan Yazğılı ve Trabzonsporlu Serdar Saatçi arasında bir anlaşmazlık yaşandı.İki oyuncu arasındaki gerilim, kısa sürede fiziksel temas içeren bir tartışmaya dönüştü.
Yedek Kulübeleri Olayı Sakinleştirmeye Çalıştı
Saha içerisinde başlayan gerilim, her iki takımın oyuncularının da olaya dahil olmasıyla iyice büyüdü.Olayların daha da büyümemesi için, her iki takımın yedek kulübeleri devreye girdi.Kısa süreli bir arbedenin ardından hakem, durumu kontrol altına almayı başardı ve maç yeniden başladı.
Sarı Kartlar Çıkmaya Başladı
Çıkan olayların ardından hakem, Konyasporlu Uğurcan Yazğılı ile Trabzonsporlu Serdar Saatçi’ye sarı kart gösterdi.Ayrıca, Trabzonspor’un diğer oyuncusu Cihan Çanak da sarı kartla cezalandırıldı.