Nenad Bjelica, Trabzonspor Maçı Öncesi Açıklamalarda bulundu!

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında sahasında Pendikspor'u ağırlayacak Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında sahasında Pendikspor'u ağırlayacak Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İşte Bjelica'nın açıklamalarından satır başları:

Canımızı yakan mağlubiyet oldu. Çünkü maça baktığınızda 71. dakika itibarıyla 2–0 önde olduğumuz maçı 3–2 kaybetmek şok oldu. Hafta bizim adımıza çok iyi geçti. Arkadaşlarla konuştuk. Neleri yanlış yaptığımızı, neleri daha iyi yapacağımızı oyuncularımızla konuştuk. Hatalarımızdan ders aldık.

Bugün önemli bir maça çıkacağız. Karşılaşmada Trezeguet ve Abdülkadir değişikliğini görebilirsiniz. Trezeguet ile kanatlardan oyunu açmak, fırsatlar bulmak için bu değişikliği yaptık. Hedefimiz maçı kazanmak.

# TRABZONSPOR İLE İLİŞKİLİ:

30 Eyl 2023 - 16:33 Trabzon/ Trabzon- Trabzonspor Haber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 61Medya Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 61Medya hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 61Medya editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 61Medya değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sizce Trabzon’un en önemli sorunu nedir ?
Tüm anketler