Anasayfa
  • Dünya
  • Spor
  • Yaşam
  • Güncel
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Ara
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. AK PARTİ'NİN TİSKİ İSYANI! AMİRLER HAKKINDA GEREĞİ YAPILMALI
Güncel
Yayınlanma: 29 Kasım 2021 - 10:16
Güncelleme: 21 Aralık 2022 - 11:15

AK PARTİ'NİN TİSKİ İSYANI! AMİRLER HAKKINDA GEREĞİ YAPILMALI

A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK PARTİ’NİN TİSKİ İSYANI! AMİRLER HAKKINDA GEREĞİ YAPILMALI
AK PARTİ Ortahisar İlçe Teşkilatı, hafta sonu Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi toplantıda, “Önümüzde 2023 seçimleri var. Zor bir seçim olacak. Özellikle TİSKİ’den çok şikâyet alıyoruz. Yüklü miktarda para cezası, tamirlerde dengesiz tarifelerden çok şikâyet var. Önümüzdeki seçimlerde siyasi bir başarısızlığa neden olabilecek kurum amirleri hakkında derhal gereği yapılmalıdır.” serzenişinde bulundu.

TİSKİ, ZORLUOĞLU İLE KONUŞULACAK

ORTAHİSAR Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise “Artık TİSKİ’nin politikalarından halkımızın rahatsızlığı bize de geliyor. Bu şikâyetleri Başkan Zorluoğlu ile konuşmamız gerekiyor.” dedi. Milletvekili Adnan Günnar da “TİSKİ ile alakalı belki de bizlere en az Ortahisar’dan şikâyet geliyor. Bütün ilçelerden fazla miktarda şikâyetler geliyor. Artık gerekli kişilerin gerekli adımları atması gerekiyor. Vatandaş kanuna uymalı, uyacak da. Yalnız kesilen ceza daha az olabilir.” diye konuştu.

AK Parti Ortahisar İlçe teşkilatı, hafta sonu daraltılmış Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi. TİSKİ şikayetleri Ortahisar İlçe Danışma Meclisinde ayyuka çıktı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Milletvekili Adnan Günnar, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve ilgili kişiler katıldı. İlçe danışma meclisinde TİSKİ tarafından bir sunum gerçekleştirildi. 6 madde gündeme gelerek il ve ilçelerden gelen şikâyetler dile getirildi. Konuya ilişkin Çebi, “Gelen şikâyetleri doğrudan İl Başkanımıza ilettik.” dedi.

“VATANDAŞLARI KİMSENİN MAĞDUR ETMEYE HAKKI YOK”

Edinilen bilgiye göre toplantıda Çebi “Önümüzde 2023 seçimleri var, zor bir süreçten geçiyoruz ve zor bir seçim olacak. Bu süreçte özellikle TİSKİ’den çok şikâyetler alıyoruz. Yüklü miktarda para cezası, tamirlerde aşırı ve dengesiz tarifelerden çok şikâyetler var. İl yönetimine gerekli bilgileri verdim. Ben Ortahisar ilçe sınırlarının başkanıyım siyasi bir sorumluluğum var. Vatandaşlarımızın şu pandemi sürecinde kimsenin mağdur etmeye hakkı yoktur. Önümüzdeki seçimlerde siyasi bir başarısızlığa neden olabilecek kurum amirleri hakkında derhal gereği yapılmalıdır.” dediği ve salondan büyük bir alkış aldığı öğrenildi.

HİDROFORA GEREK YOK!

Çebi, Trabzon’da tartışılan hidrofor konusunda ise “Ben Makine Mühendisiyim. Kanunu da bilirim. Hidrofor kurulmasına gerek yok. Böyle bir zorunluluk yok” şeklinde belirtti.

GENÇ, ŞİKÂYETLERİN KONUŞULMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ

İl Başkan Yardımcısı Ömer Toplaoğlu bu şikâyetlerin Başkan Zorluoğlu ile konuşulması gerektiğini kaydederken Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç “Artık TİSKİ’nin politikalarından halkımızın rahatsızlığı bize de geliyor. Yalnız bu altyapının yapılmasına sonuna kadar destek veriyorum. Halkımıza en temiz suyu içirme zorunluluğumuz var. Çıkan su borularını görünce çok doğru bir işin yapıldığını belirtmek isterim. Büyükşehir Belediye Başkanı ile çok güzel bir birlikteliğimiz var. Çok güzel bir ahenk içinde çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin projelerini hepsini destekliyorum. Yalnız TİSKİ’den çok şikayetler var. Bu şikâyetleri Başkan Zorluoğlu ile konuşmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

GÜNNAR, “KİŞİLERİN GEREKLİ ADIMLARI ATMASI GEREKİYOR”

Daha sonra Milletvekili Adnan Günnar’ın kürsüye çıktığı, konuşmasında ise “TİSKİ ile alakalı belki de bizlere en az Ortahisar’dan şikâyet geliyor. Bütün ilçelerden fazla miktarda şikâyetler geliyor. Sahada sürekli TİSKİ ile ilgili şikâyetlerle karşılaşıyoruz Artık gerekli kişilerin gerekli adımları atması gerekiyor. Daha az ceza al kardeşim. Tamam vatandaş kanuna uymalı, uyacak da. Yalnız kesilen ceza daha az olabilir” diye konuştu.

Daha sonra soru cevap şeklinde geçen toplantıda TİSKİ ile alakalı birçok şikâyet geldiği ifade edildi.

Rabia MOLLAOĞLU

2021/11/29/41523-0.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Aspendos kazılarında imparator başı heykeli bulundu
Aspendos kazılarında imparator başı heykeli bulundu
Son Haberler
Karadeniz’den gelen lezzet mucizesi: Bir kaşık alınca vazgeçemeyeceksiniz! Karadeniz usulüyle fasulye tarifi mest ediyor
Karadeniz’den gelen lezzet mucizesi: Bir kaşık alınca vazgeçemeyeceksiniz!...
Gök gürültüsüyle geliyor: Meteoroloji resmen duyurdu! Sağanak kuzeyi, toz fırtınası Güneydoğu’yu vuracak
Gök gürültüsüyle geliyor: Meteoroloji resmen duyurdu! Sağanak kuzeyi,...
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Antalya’daki cinayetin şüphelisi yakalandı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Çanakkale – Mendirek ayağında mahsur kalan kedi kurtarıldı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
Denetimden kaçarken aracıyla 2 polise çarptı, 1 promil alkollü çıktı
''Tek yol üç puan''
''Tek yol üç puan''

Ana Sayfa
Dünya
Spor
Yaşam
Güncel
Eğitim
Teknoloji
Sağlık
Ekonomi
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Arşiv
Hava Durumu
  • Asayiş
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Spor
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.