Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Ali Koç'a psikolojik tedavi teklifinde bulundu.

Ankara Trabzon Günlerinde Engelli Taraftarın Kupa Sevinci Ankara Trabzon Günlerinde Engelli Taraftarın Kupa Sevinci

Ali Koç'un yaptığı saçma ve asılsız açıklamalardan sonra Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi'den sert tepki geldi.

Başarısız bir koca sezonun ardından bu durumu Trabzonspor’u kullanarak örtmeye çalışan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarına tepki geldi. Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi tepkisinde şu ifadelere yer verdi. “Ali Koç’un konuşmalarından anlaşılıyor ki, rotasını şaşırmış. Fenerbahçe’yi getirdiği durumun biletini Trabzonspor’a kesmeye çalışması ruh sağlığının ne kadar bozuk olduğunun göstergesi. İmperial Hastanesi’nde kendisine ücretsiz tedavi teklif ediyorum. Buyursun gelsin, tedavi olsun, hem kendi camiasına, hem Türk futboluna hem de tüm dünyaya çağdaşlık dersi veren Trabzon’a daha fazla zarar vermesin” dedi.