Trabzonspor'da stoper takviyesi için kolları sıvadı! Abdullah Avcı'nın isteği sürüyor

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı stoper hattı için devre arasında takıma takviye istiyor

Trabzonspor, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bordo-mavili ekip, savunmada Denswil ve Baniya ikilisini tercih ediyor. Ancak sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle bu ikiliden birinin oynayamadığı maçlarda Hüseyin Türkmen'e görev veriliyor.

Ekonomik şartlar uyarsa stoper takviyesi olacak 

Teknik direktör Abdullah Avcı, stoper bölgesindeki alternatif sayısını artırmak istiyor. Ekonomik şartların oluşması ve yabancı kontenjanının boşaltılması halinde ara transferde mutlaka net bir stoper takviyesi yapılmasını istiyor.

Abdullah Avcı'nın gündeminde o isimler var

Avcı'nın stoper takviyesi için gündeminde birkaç isim olduğu belirtiliyor. Bu isimler arasında Vitor Hugo, Phil Jones ve Nuraly Alip'in yer aldığı öne sürülüyor. Trabzonspor, ara transferde stoper takviyesi yapması halinde savunmasını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

# TRABZONSPOR İLE İLİŞKİLİ:
# TRABZONSPOR TRANSFER İLE İLİŞKİLİ:

18 Kas 2023 - 11:22 Trabzon/ Trabzon- Trabzonspor Haber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 61Medya Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 61Medya hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 61Medya editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 61Medya değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sizce Trabzon’un en önemli sorunu nedir ?
Tüm anketler