2023-2024 Kültür Sanat Sezonu, Üçüncü Mekan Film Günleri ile başladı

Giresun Belediyesi 2023-2024 Kültür Sanat Sezonu, Üçüncü Mekan Film Günleri ile başladı.

Giresun Belediyesi 2023-2024 Kültür Sanat Sezonu, Üçüncü Mekan Film Günleri ile başladı.


Giresun Belediyesi 2023-2024 Kültür Sanat Sezonu ve Üçüncü Mekan Film Günleri 13 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen programla başladı. Kale Mahallesi’ndeki Tarihi Millet Bahçesi’nde 15 Ekim’e kadar sürecek olan Üçüncü Mekan Film Günleri’nin ilk gününde Doç. Dr. Yasin Söğüt’ün koordinatörlüğünde “Dijitalleşme Etkisi ve İnteraktif Film Atölyesi”, Dr. Mehtap Özsoy ile Doç. Dr. Aydan Özsoy’un moderatörlüğünde, Doç. Dr. Aydın Çam’ın konuk olduğu “Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye’de Sinema, Sinema Salonları ve Seyir” konulu söyleşi ve “Ceviz Ağacı” adlı sinema filminin gösterimiyle filmin yönetmeni Dr. Faysal Soysal’la bir söyleşi gerçekleştirildi.


Üçüncü Mekan Film Günleri, 14-15 Ekim tarihlerinde sinema üzerine atölye, söyleşi ve film gösterimleriyle devam edecek. Etkinliğin son gününde Türk sinemasının usta oyuncularından Hülya Koçyiğit Giresunlu sinemaseverlerle buluşacak. Koçyiğit’in başrollerinde oynadığı “Gelin” adlı filmin gösterimi ve ardından Dr. Erdal Yıldırım’la usta oyuncunun söyleşisi sahne alacak.

14 Eki 2023 - 17:38 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 61Medya Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 61Medya hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 61Medya editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 61Medya değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sizce Trabzon’un en önemli sorunu nedir ?
Tüm anketler