Nenad Bjelica Trabzonspor'dan ayrılığı sonrası o takımla görüştü!

Trabzonspor'un eski Teknik Direktörü Nenad Bjelica bordo-mavilerden ayrıldıktan sonra açıklamalarda bulundu

Trabzonspor'da lige kötü bir başlangıç yapan ve resmi olarak bugün yolların ayrıldığı teknik direktör Nenad Bjelica sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Yönetimin talebiyle sözleşmesi feshedilen Hırvat teknik adam, taraftarlara yönelik mesajında,

"Bu büyük kulübün yedek kulübesinde geçirdiğim aylardaki desteğiniz için size teşekkür etmek istiyorum. Trabzonspor'un teknik direktörü olmak büyük bir onurdu, her anından ve her maçından keyif aldım. Misafirperverliğiniz için de teşekkür ederim, Trabzon'da kendimi evimde gibi hissettim. Geri kalan süreçte herkese başarılar diliyorum" dedi.

Başka takımlarla görüşmelerim oldu

Hırvat çalıştırıcı, Glasgow Rangers'tan tekfil aldığına yönelik iddialar için ise

" Türkiye'den ayrılığım kesinleştikten sonra bazı görüşmelerim oldu. Detaylara girmek istemiyorum. Görüştük, konuştuk, ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

# TRABZONSPOR İLE İLİŞKİLİ:
# TRABZONSPOR TRANSFER İLE İLİŞKİLİ:

13 Eki 2023 - 10:00 Trabzon/ Trabzon- Trabzonspor Haber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 61Medya Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 61Medya hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 61Medya editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 61Medya değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sizce Trabzon’un en önemli sorunu nedir ?
Tüm anketler